Door: Foeke Collet
World

Nieuwe Golfers Magazine

Eind deze week ligt Golfers Magazine 9 in de winkel.Met onder andere: de doorbraak van Francesco Molinari, puttles van Justin Rose, Nick Faldo over de nieuwe Mizuno ijzers, een openhartige Dylan Boshart, onderzoek naar de yips en nog veel meer...

 

Onderstaand een greep uit de artikelen in Golfers Magazine 9.

 

Een Major, een foutloos optreden in de Ryder Cup, nummer 6 van de wereld... waarom is Francesco Molinari zo goed geworden?

 

Hij begon zijn carriere met 21 gemiste cuts op rij, maar vorige week was Justin Rose de nummer 1 van de wereld. Hij geeft ons puttles.

 

Mauritius. Veel dichter bij het paradijs kun je volgens ons niet komen. We hadden helaas een retourtje.

 

Neuroloog, golfer en yipper Erik van Wensen doet onderzoek naar de oorzaak van de yips, de golfziekte waar een taboe op rust.

 

We spraken met Dylan Boshart, wiens professionele carriere niet echt een vliegende start kende. Maar opgeven doet de Rotterdammer niet.

 

Wat gebeurt er als je een zesvoudig Majorwinnaar op de drivingrange zet met de nieuwe ijzers van Mizuno? Als een kind zo blij....

 

Zes slagen met één club. We gaan aan de slag met de meest veelzijdige club uit de tas: de hybride.

 

Drivers en woods van Titleist, ijzers van Mizuno, een putter van Odyssey en een gesmede wedge van Ping... we worden verwend deze maand.

 

Twintig lezers van Golfers Magazine kregen een balfitting van Titleist en gingen op zoek naar de beste bal voor hun spel. En ze leerden onderweg de belangrijkste regel over golfballen.

 

Waarom zit je brein een goede swing vaak in de weg? Waarom heeft Padraig Harrington al bijna twintig jaar geen swingedachte meer? We onderzochten de belangrijkste vijftien centimeter in golf: die tussen je oren.

 

Koop 'm eind deze week in de winkel of neem hier een abonnement.

 

 

 

Gerelateerd nieuws