Door: Persbericht Fotografie: smith
World

Maak moeilijke dingen makkelijk in business en golf

PGA-Golfprofessional Leonard Smit heeft op 30 Juni zijn nieuwe boek aan zijn stagepro Alex Loesberg overhandigd.

Alex Loesberg heeft 20 jaar geleden Leonard Smit zijn diploma overhandigd na het afronden van de opleiding tot PGA Golfprofessional. Na precies twintig jaar in het golfvak werkzaam te zijn, was het voor Leonard een mooi moment om zijn nieuwe boek aan Alex Loesberg te overhandigen.

Dit heeft plaats gevonden op de Koninklijke Haagsche, de club waar Leonard Smit onder leiding van Alex Loesberg zijn opleiding heeft gevolgd.

In het boek: ‘Maak Moeilijke Dingen Makkelijk in Business en Golf’ legt Leonard Smit zijn methode uit, die de lezer kan helpen om moeilijke dingen makkelijk te maken. Deze methode is gebaseerd op zijn meer dan 20 jaar ervaring als golfcoach, opleider en ondernemer.

Aan de hand van voorbeelden uit de golfsport en zijn golflessen legt hij verschillende vaardigheden en concepten uit die organisaties en bedrijven helpen om effectiever te worden. Daarnaast kan er tijd en geld worden bespaart door sneller op te leiden en beter te communiceren.

Tevens kan de lezer leren hoe je werknemers mee krijgt in verander processen, waarbij oude gewoontes moeten worden vervangen door nieuwe, efficiëntere methodes. Vergelijkbaar met het verbeteren van de golftechniek. Daarnaast kan de samenwerking binnen organisaties worden verbeterd.

Ook lees je in dit boek hoe je meer zakelijk golf kunt spelen en je golfswing in korte tijd kunt verbeteren.

Ben jij een golfende ondernemer of ondernemende golfer, dan is dit mogelijk een interessant boek voor jou.

Op basis van de kennis die hij heeft opgedaan, geeft hij ook management trainingen op de golfbaan. Het effectiever leiding geven en beter samenwerken zijn thema’s die in deze trainingen worden behandeld. Hierbij wordt de theorie direct op de golfbaan in praktijk gebracht.

Wil je het boek bestellen of meer informatie over de trainingen, ga dan naar de website: www.mmdm.nl

 

Gerelateerd nieuws