Door: Persbericht
World

GolfVrouw.nl lanceert GolfVrouwWebshop.nl

Nieuwe webshop beloont loyaliteit

Precies anderhalf jaar na de lancering van haar website introduceert GolfVrouw.nl nu ook haar eigen unieke webshop: www.GolfVrouwWebshop.nl.
In de webshop vindt de vrouwelijke golfer voortaan elke maand nieuwe producten, nieuwe mode en nieuwe ‘musthaves’ voor op en rond de golfbaan.  

Gemak dient de GolfVrouw
“Onze redactie krijgt vaak vragen over de verkrijgbaarheid van items waar wij over schrijven. Wij verwijzen dan altijd keurig door naar de leverancier maar merkten dat vooral de leverancier hier voordeel van heeft. Nu gaan we dat iets anders aanpakken. Op het moment dat wij enthousiast zijn over iets dan gaan wij met de leverancier in gesprek en bedingen een korting of ander voordeel voor onze lezers dat vervolgens direct in onze webshop verkrijgbaar is. GolfVrouw.nl verdient hier zelf niks aan maar je moet natuurlijk wel ‘VIP-member’ zijn om te profiteren van deze korting. Zo helpen wij elkaar!”: aldus oprichtster Marloes Olling.

Bijzonder voordeel
Wat GolfVrouwWebshop.nl verder uniek maakt is dat zij in tegenstelling tot veel andere webshops geen verzendkosten rekent (ook voor niet-VIP-members). Maar ook dat zij op de nieuwe golfmode-collectie (2019) al korting heeft weten te bedingen. Binnen 24 uur na de lancering kan dan ook al van een groot succes gesproken worden.

Over GolfVrouw.nl
GolfVrouw.nl (opgericht in 2017 door Golfprofessional Marloes Olling) is het online platform, dat zich volledig richt op het leven van de actieve vrouw, voor wie de golfsport een ware passie is. Een lifestyle! 
GolfVrouw.nl bereikt en verbindt landelijk duizenden dames door aandacht te schenken aan onderwerpen, die de golfvrouw interesseert, en weet hen te activeren.
Een sportieve en professionele redactie zorgt hiervoor. En dat allemaal online. Via een (mobiele) website, een nieuwsbrief en met behulp van Social Media kanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube . 
GolfVrouw.nl richt zich op alle golfvrouwen in Nederland. Zeven hoofdcategorieën vormen de basis van de website: Golf, mode &beauty, business, gezond, reizen en blogs.

GolfVrouw.nl publiceert in elke editie van Golfers Magazine een special!

Meer informatie is te vinden op www.golfvrouw.nl en www.GolfVrouwwebshop.nl

Gerelateerd nieuws