Door: Foeke Collet
World

Golfers Magazine 10 met wonderkind Jon Rahm

Een hole van 2000 kilometer door Mongolië, de gouden handjes van Jon Rahm, een openhartig interview met ex-prof Michael Kraaij en onze voorspellingen voor 2018. Golfers Magazine besluit het jaar spectaculair.

 

'Ik verloor 135 ballen en speelde 6093 slagen boven par.' In de laatste editie van dit jaar hebben we het ongelofelijke verhaal van één golfer, zijn caddie en een golfchallenge van ruim tweeduizend kilometer door het onherbergzame Mongolië. Fascinerend leesvoer.

 

Daarnaast hebben we een profiel van de grootste golfsensatie sinds jaren: Jon Rahm. Twee jaar geleden had bijna niemand van de Spanjaard gehoord en nu staat hij overtuigend in de top-5 van de wereld. En hij is niet te beroerd om de geheimen van zijn geweldige korte spel prijs te geven. 'Spanish hands'.

 

Soms lukt het gewoon niet en dan moet je stoppen. Klaar. Dat deed de Nederlandse professional Michael Kraaij. Hij kijkt nuchter en met humor terug op zijn avontuur en durft zijn ongezouten mening te geven. En natuurlijk kan hij nog steeds heel goed golfen, dus maakten we ook maar meteen een instructie met hem.

 

In december kun je natuurlijk terugblikken op het jaar, maar wij kijken liever vooruit naar 2018. Wat gaan Joost en Anne doen? Hoe zit het met de nieuwe Regels? Wordt de Ryder Cup echt een walk-over voor Amerika? Een kijkje in de glazen bol.

 

En verder:

- Statistieken: Tommy Fleetwood versus Justin Thomas

- Trend: vrienden als caddie op de tas

- Masterclass: putten

- Reportage: Binnenhofgolf

- Strategie: sla meer greens

- Tips: fade of draw met Andy Sullivan, verre drives met Thomas Pieters, 10 tips voor het korte spel, swingsequence Adam Scott

- Koopgids: hoe koop je een nieuwe driver?

- Reizen: Dubai en andere heerlijke winterbreaks

- Equipmenttest: TaylorMade P790 ijzers, Sunderland Vancouver regenpak, Titleist DT TruSoft bal, Golf Pride Align en Tour SNSR grips, Apex MB en X Forged blades

- Prijsvraag: win een Sun Mountain H2NO Lite waterdichte draagtas

Gerelateerd nieuws