Door: Foeke Collet
World

Golfers Magazine 1: the year of the cat

Eind deze week ligt de eerste Golfers Magazine van dit jaar weer in de winkel en we komen meteen vol gas uit de startblokken.

 

In Golfers Magazine 1 vind je onder andere deze artikelen:

 

Mr. Comeback sloot het seizoen af met een overwinning, maar kan hij die lijn ook in 2019 doortrekken. En als dat zo is, ligt er dan misschien tóch nog een Major in het verschiet. Martijn Paehlig schat de kansen in.

 

De tourtruck is al lang niet meer alleen de werkplaats waar ze nieuwe clubs voor professionals in elkaar sleutelen. We nemen een kijkje in het zenuwcentrum van TaylorMade op de Europese Tour.

 

Over equipment gesproken: hoe goed werken die groeven in het clubblad van je putter nou echt? Tijd voor een test.

 

Nog niet klaar voor het seizoen, terwijl het weer te slecht is om buiten te trainen? Je kunt ook overdekt prima oefenen en we zetten een aantal goede drills op een rij.

 

Ook kun je natuurlijk de tourprofessionals kopiëren, maar niet alles wat zij doen is ook geschikt voor de gemiddelde weekendgolfer. Wat kun je veilig nadoen en wat moet je zeker niet doen?

 

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Maar hebben we nog talent dat op termijn in de voetsporen van Joost en Anne kan treden? We spraken met bondscoach Maarten Lafeber over zijn ambities en zorgen.

 

En wij maar denken dat Rory, D.J. en Bubba longhitters zijn. Ene Cameron Champ slaat ze er regelmatig met dertig meter uit! Waar haalt hij die power vandaan? We analyseerden zijn swing.

 

Ze is geen referee meer op het hoogste niveau, maar Ingeborg 'Pluis' Slikker heeft nog genoeg te vertellen. Een openhartig interview.

 

Nieuwe drivers en ijzers van Ping, Callaway, TaylorMade, Mizuno en Cobra. En een extreem comfortabele schoenen van FootJoy. We zijn klaar voor het nieuwe seizoen.

 

Nog geen abonnee van Golfers Magazine? Herstel die fout HIER.

 

 

Gerelateerd nieuws