Door: Redactie Golfersmagazine Fotografie: Getty Images
Tour

Wat serveert Patrick?

Op dinsdagavond komen alle Masters-kampioenen bijeen in het clubhuis om met elkaar te dineren. De titelverdediger is de gastheer.

Deze week bepaalt Patrick Reed dus het menu en de Texaan lichtte begin dit jaar al een tipje van de sluier op.

De basis is bone-in ribeye, mac and cheese, creamed corn en creamed spinach.

‘Maar voor de mannen die niet dol zijn op steak zal ik ook voor gegrilde kip en vis zorgen. Ik wil dat iedereen tevreden is het naar zijn zin heeft’, voegde Patrick Reed er aan toe.

Wie het precies wil weten: dit is een kopietje van het echte menu. De beloofde kip ontbreekt.

Het Champions Diner staat overigens al sinds 1952 op het programma

De mediagids van The Masters gaf nog een paar voorbeelden van menu’s van vorige kampioenen.

 

1994 Bernhard Langer
Turkey and Dressing, Wedding Soup, Black Forest Torte
 

1998 Tiger Woods
Cheeseburger, French Fries, Strawberry and Vanilla Milkshakes, Shrimp Cocktail, Prime Filet Mignon, Sauteed Sea Bass, Fresh Sauteed Corn, Lyonnaise Potatoes, Strawberry Shortcake
 

2004 Mike Weir
Lobster in Puff Pastry, Wild Boar and Chanterelle Mushroom Bundles, Sockeye Salmon Tartare, White and Green Asparagus Salad with Oat Crusted Arctic Char, Roasted Rack of Wapiti Elk
 

2008 Zach Johnson
Crab Cakes, Veal Osso Buco Ravioli, Lobster Bisque, Chop Salad, Prime Filet Mignon and Seared Ahi Tuna, Seared Asparagus, Iowa Corn Pudding Sweet Potato Casserole, Flourless Chocolate Cake with Rasberry Sauce
 

2013 Bubba Watson
Traditional Caesar Salad, Grilled Chicken Breast, Green Beans, Mashed Potatoes, Corn, Macaroni & Cheese, Cornbread, Confetti Cake, Vanilla Ice Cream
 

2018 Sergio Garcia
International Salad, Traditional Spanish Lobster Rice, Tres Leches Cake

Gerelateerd nieuws