Door: Foeke Collet
Equipment

Puma Ignite ProAdapt schoen: high-end

Het nieuwste topmodel van Puma Golf combineert comfort met veel stabiliteit en optimale grip. Op verzoek van Rickie Fowler is het bovenwerk van luxe volnerfleer.

 

 

Fowler gaf input voor de Ignite ProAdapt en won er eerder dit seizoen – in zeer slechte weersomstandigheden – al het Waste Management Phoenix Open mee.

'Bij het ontwikkelen van nieuwe modellen gebruiken we de feedback van onze tourspelers', aldus Andrew Lawson van Puma Golf. 'Rickie maakte zich hard voor een bovenkant die veel steun geeft en een luxe uitstraling heeft.'

 

Darom werd gekozen voor premium volnerfleer met een zacht gevoel, en een dubbellaags kraag kraag rond de hiel, zodat de schoen het uiterlijk van een high-end leren schoen heeft maar het comfort van een sportschoen biedt.

Hierbij helpen ook het van Puma bekende Ignite Foam – dat door zijn verende eigenschappen energie teruggeeft – en een zeer zachte binnenzool, die zowel comfort als steun levert en de pasvorm van de schoen optimaliseert.

 

De buitenzool van hard TPU is uitgerust met een duurzaam gripfrofiel én lage Tornado spikes die tijdens de hele swing optimale grip en stabiliteit bieden. Dankzij Fast Twist 3.0 zijn ze snel te vervangen.

 

De Puma Ignite ProAdapt is gegarandeerd een jaar lang waterdicht en verkrijgbaar in wit, zwart en grijs.

Prijs: € 240,-

www.pumagolf.com

 

Gerelateerd nieuws