Door: Foeke Collet
Banen, clubs & amateurs

Swane naar De Hoge Kleij

Robin Swane headpro de Hoge Kleij.

De Hoge Kleij heeft Robin Swane aangetrokken als headprofessional. Vooruitlopend op zijn nieuwe functie was Swane aanwezig bij de kick-off van het competitieseizoen van Heren 1 en 2. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Gisteren, zondag 22 oktober werden de selectiespelers van de competitieteams Heren 1 en 2 van Golfclub De Hoge Kleij voorgesteld. Bij deze kick-off werd ook aandacht gevraagd voor de young potentials van deze club. Dit zijn (jeugd)spelers die klaargestoomd worden om in de hoogste teams van De Hoge Kleij mee te draaien.

Heren 1 haalden afgelopen seizoen voor het eerst de finales in de NGF hoofdklasse. Zij verloren van Golfclub Houtrak. Hetzelfde geldt voor Heren 2. Ook zij haalden de finale en speelden die tegen het 2e team van Houtrak en verloren die net als Heren 1 nipt. In vernieuwde teamsamenstellingen en onder de bezielende leiding van onder andere Robin Swane zinnen beide teams op revanche.

Heren 1 en 2 verwachten ook weer veel steun van de supporters. Afgelopen seizoen werden de teams hartstochtelijk aangemoedigd door een grote groep Hoge Kleij’ers die regelmatig beide teams achterna reisden. Vooral op de dag van de kruisfinales, voelden de teams zich gedragen door de in Hoge-Kleij-blauw geklede supporters. Zonder twijfel zullen die ook in 2018 tijdens de wedstrijden aanwezig zijn.

Robin Swane start officieel per 1 januari 2018. Voor het volgende seizoen liggen de plannen dus klaar en gaan de teams onder leiding van Robin Swane voor de winst. Alle betrokkenen hebben er zin in. U blijft via de website (www.hogekleij.nl) op de hoogte van de ontwikkelingen.

(Persbericht. Foto: M. van Herwaarden)

Gerelateerd nieuws