Door: Persbericht Fotografie: Golfsupport
Banen, clubs & amateurs

Zet in je agenda: opening The Dutch Academy

Voor alle talentvolle en ambitieuze golfers en coaches van Nederland!

The Dutch wil een alles betekenende rol spelen voor het Nederlandse golf. Het creëren van een langdurig nalatenschap voor een nieuwe generatie topgolfers op de European Tour. Dat is waar The Dutch structureel aan gaat bouwen de komende jaren. Met de meest uitgebreide faciliteiten, een gepassioneerde en hooggekwalificeerd coach team, een golfbaan op championship niveau, een exceptioneel business netwerk en een topkwaliteit talentontwikkelingsprogramma zijn binnen The Dutch Academy alle ingrediënten aanwezig om deze ambitie te bereiken.

Team van professionals

Tijdens het weekend is deelname aan een (gratis) masterclass- en workshop programma mogelijk met onder begeleiding van onder andere technisch coaches Phil Allen, Harald Grünberg, en David van den Dungen, putting coach Raymond Scheffer, fysieke coaches Bas van der Steur en Linda Gruber en mentale coach Mitchel Kevenaar. Dit masterclass programma vindt op zaterdag 20 oktober plaats tussen 13:00 en 17:30 en op zondag 21 oktober van 11:00-15:30. Er is een speciale jeugdgroep voor kinderen (met tenminste HCP 20).

Voor mensen die vrij binnen willen lopen om alleen een kijkje te nemen, is de mogelijkheid om op zaterdag van 15:00-17:30 en zondag 21 oktober van 13:00-15:30 presentaties over o.a. gezonde voeding en de mogelijkheden van trainingen binnen The Dutch Academy te bezoeken.

Coach-the-coach sessies

Maandag 22 oktober staat volledig in het teken van speciale “coach-the-coach” sessies voor PGA professionals geleid door Phil Allen en Bas van der Steur. In de ochtend wordt een inhoudelijk programma verzorgd terwijl in de middag die dag de mogelijkheid bestaat om 9 of 18 holes te beleven.

Aanmelden voor één van deze dagen kan door het inschrijfformulier in deze link in te vullen en verzenden. Na aanmelding volgt een bevestiging en meer informatie over de dagindeling.

 

Gerelateerd nieuws