Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Pin High viert dertigjarig jubileum

Maar liefst 18 nieuwe bestemmingen om te ontdekken in nieuwe brochure

De nieuwe Pin High brochure is uit en dat betekent een nieuwe kans om de mooiste golfbestemmingen te ontdekken, zowel nieuwe parels als oude bekenden! Daarbij bestaat Pin High dit jaar 30 jaar en dat vieren ze het hele jaar!

Ook dit jaar biedt Pin High u de kans aan om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Zo kunt u dit jaar met Pin High naar o.a. Kreta, Sardinië en Sicilië. Liever iets dichter bij huis? Op ruim 2 uur rijden van de grens ligt in Duitsland het prachtige golfresort Gut Heckenhof met eigen 27 holes golfbaan en een uitstekende keuken. Of ga naar Noord-Frankrijk waar u tussen de uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes hotel Chantilly vindt. Een heerlijk adres voor een veelzijdige golfvakantie. Ook ideaal om te combineren met een bezoek aan het romantische Parijs.

Pin High bestaat dit jaar 30 jaar. Heeft u van de afgelopen 30 jaar een leuke herinnering van een reis die u met ons heeft gemaakt? Stuur dan uw foto(‘s) met een korte anekdote naar 30jaar@pinhigh.com. Als uw verhaal gebruikt wordt in de volgende brochure en/of op de website, dan ontvangt u een waardebon t.w.v. € 30,-!

Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure, klik hier

 

Gerelateerd nieuws