Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Pin High draait door tijdens KLM Open

Rad van Fortuin is terug: mooie prijzen en forse kortingen

Ook dit jaar is er bij de Pin High stand van alles te beleven. Voor € 1,- mag u aan het Rad van Avontuur draaien en maakt u kans op fantastische prijzen, met elke dag een andere golfreis als hoofdprijs! Dit jaar komt de opbrengst van het rad ten goede aan stichting Make-A-Wish Nederland. Dit goede doel vervult de wensen van ernstig zieke kinderen en zorgt voor een bijzondere en onvergetelijke ervaring in een moeilijke periode.

Wilt u een boeking maken op onze stand? Dan kunt u uw eigen korting draaien tot € 200,-. Dat betekent dus de mogelijkheid om bijna gratis op reis te gaan!

Uiteraard zijn er weer diverse specialisten op onze stand aanwezig met wie u uw reiswensen kunt bespreken terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Tevens presenteert Pin High tijdens het KLM Open de nieuwe winterbrochure met volop nieuwe verrassingen!

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

Gerelateerd nieuws