Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Nederlands Kampioenschap Fastest Hole

Liemeer opnieuw gastheer event

Op zondag 26 mei is Golf- & Countryclub Liemeer organisator en gastheer van het tweede Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf in Nederland.

Het idee is ontstaan door de challenges op de European Tour. Naar aanleiding van deze challenges heeft Golf- & Countryclub Liemeer besloten om tijdens de Golf Experience dag het Nederlands Kampioenschap Fastest Hole in Golf in het leven te roepen.

Team
Een team bestaat uit 4 personen (1 afslag, 1 fairway, 1 rond de green, 1 op de green).

Kwalificatie
De kwalificatie vind plaats op 26 mei 2018 tussen 11.00 – 15.00 uur. Elk team krijgt een starttijd waarop zij zich moeten melden bij de tee van hole 9 van de Bovenlanden baan. Er wordt om de 4 minuten gestart met het spelen van de hole. Daarvoor en daarna kan men gebruik maken van de overige activiteiten tijdens de Liemeer Experience. De beste 10 teams strijden in de finale vanaf 16.00 uur om de hoofdprijzen.

Deelname en toegang is gratis. Inschrijven kan via www.fastestholeingolf.nl. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door o.a. Golf Diva.

Kijk voor meer informatie over het Nederlands Kampioenschap Fastest Hole inGolf of onze Golf Experience dag op www.golfisleuk.nl 

 

Gerelateerd nieuws