Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Leeuwenbergh toneel toernooien

Leeuwenbergh Haags Open en Zuid Hollands Disabled Open 2019

Het Leeuwenbergh Haags Open is drie jaar achtereen georganiseerd en het was een succes en het wordt een succes. Waarom? Omdat we op Leeuwenbergh weten hoe je dit evenement tot een succes moet maken en waar de gezellige, vertrouwde Leeuwenbergh sfeer uniek is en blijft. Menig speler van “buiten” was hier zichtbaar jaloers op en heeft dan ook te kennen gegeven zich weer te willen inschrijven voor de volgende editie. Met dit gegeven is het projectteam enthousiast van start gegaan. Het hoofdtoernooi wordt strokeplay gespeeld over 36 holes tot de maximale handicap 18.0 dames/heren.

Maar er is meer! Het gehele toernooi heeft ander jasje gekregen. Leeuwenbergh gaat zich nóg meer inzetten voor de golfer met een fysieke beperking. In de regel treft men op donderdag in het clubhuis en door de baan disabled golfers aan. Dit jaar wordt voor de allereerste keer op Leeuwenbergh het Zuid Hollands Disabled Open georganiseerd. Het is een Paragolf toernooi dat over 18 holes Stableford wordt gespeeld. Bovendien organiseren we een 9 holes Texas Scramble wedstrijd voor degenen die 18 holes net iets teveel vinden.

Voor spelers, vrijwilligers en begeleiders is de datum van belang. Het Zuid Hollands Disabled Open toernooi wordt gespeeld op vrijdag 5 juli 2019.

Het Leeuwenbergh Haags Open hoofdtoernooi wordt gespeeld op zaterdag 6 juli 2019. Noteert u beide data vast in uw agenda? Specifieke aandacht vragen wij voor beide data want toeschouwers zijn 5 én 6 juli van harte welkom.

Wanneer u beide data nu al doorgeeft aan golfvrienden en -vriendinnen, dan kan Leeuwenbergh in 2019 rekenen op veel inschrijvingen en vooruitlopen op een geslaagd toernooi.

Het gehele team Leeuwenbergh Haags Open en het Zuid Hollands Disabled Open rekent in welke vorm dan ook op uw steun om dit event tot een succes te maken! Wij gaan ervoor, U toch ook!!!

Voor meer informatie zie onze website.

Gerelateerd nieuws