Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Kassa Amsterdam Golf Show 2019 geopend

De Amsterdam Golf Show, op weg naar de vijftiende editie

Hoewel het nog even wachten is op het voorjaar doe je er als golfer verstandig aan alvast ruimte in de agenda te houden in het paasweekend (vrijdag en zaterdag) van 19 en 20 april. In dat weekend vindt namelijk de Amsterdam Golf Show plaats en opnieuw is Borchland het toneel voor dit golfevent.

De kassa is al geopend en als je je kaartjes in de voorverkoop bestelt, zijn ze helemaal gratis! Ga naar de digitale kassa, registreer je en haal je kaarten nu al in huis. Bedenk je pas op het allerlaatst dat je naar de Amsterdam Golf Show wilt, dan betaal je vijf euro om naar binnen te mogen. Bestel je kaarten dus nu op www.amsterdam-golf.com!

Expo

De expositiehal zal ook dit jaar volstaan met een breed aanbod van exposanten. Banen, ballen, reizen, kleding, voor iedereen is er wel wat te vinden. Zeker de reizende golfer komt dit jaar goed aan zijn trekken met vertegenwoordigers uit meer dan tien landen die in combinatie met touroperators altijd de juiste golfreis kunnen organiseren.

Proberen

Vaste prik op de Amsterdam Golf Show is de mogelijk om het nieuwste materiaal te testen. Tal van merken zullen hun nieuwe lijn presenteren en je in de gelegenheid stellen er kennis mee te maken. Wordt dit het jaar van een nieuwe driver, een nieuwe putter, of misschien wel allebei?

Scoren & Winnen

Reken maar dat je niet met lege handen naar huis gaat. Of het nu is omdat je een koopje op de kop tikt, of omdat je ergens in de prijzen valt. Win jij de longest drive of sla je de neary op een van de simulatoren?

Zoals u gewend bent wordt de show een dagje uit rond alles wat golf te bieden heeft! Gezellig een dag met gelijkgestemden, vertellen over die gelipte putt waardoor het net geen birdie werd, de waanzinnig verre afslag die nooit werd terug gevonden en andere 19de hole verhalen. Daar is de Show voor bedoeld, beleving en enthousiasme voor deze mooie sport of hobby, daar zijn de geleerden het niet altijd over eens.

 

 

 

 

Bestel hier je kaarten voor de Amsterdam Golf Show

Gerelateerd nieuws