Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Junior golf kick-off: een dag vol plezier voor het hele gezin

Zondag 10 maart is Golfbaan Bentwoud dé plek waar je moet zijn als je (golf)plezier wilt beleven.

Naast dat er allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd zijn, is er voor volwassenen ook meer dan genoeg te doen.

Terwijl de jeugd zich vermaakt in het GOLF RAAK! fun-circuit met allerlei leuke spelletjes, meedoet aan de US Kids introwedstrijd of in een team meespeelt met de Golfsixes warming-up wedstrijd van PGA Holland heb je zelf alle tijd om Golfbaan Bentwoud te ontdekken.

Wil je zelf weleens golfen op deze 27-holes tellende wedstrijdbaan? Pak dan nu je kans. Zo boek je deze dag een 9-holes golfronde tegen een gereduceerd tarief. Doordat de baan zich middenin een natuurgebied bevindt kom je helemaal tot rust, waardoor je na je golfronde weer vol enthousiasme en frisse energie je kind aan kunt moedigen. Wacht alleen niet te lang met inschrijven voor deze activiteit, want de starttijden zijn beperkt.

Daarnaast verzorgen de professionals van Golfacademy Bentwoud de hele dag kosteloos clinics, masterclasses én workshops voor de (nog)niet-golfende volwassenen. Dé perfecte mogelijkheid om ’n ander te laten ontdekken hoe leuk golfen is. Wie weet wandel je binnenkort samen met deze nieuwe enthousiaste golfer door de baan. 

Ben je niet zo’n golfer? Dan biedt een wandeling door het natuur- en recreatiegebied Bentwoud dé uitkomst. De boswachter die tijdens deze dag aanwezig is, beantwoord graag al je vragen over het natuurgebied en kan je bovendien vertellen welke leuke wandelroute(s) je kunt nemen. Voor de allerkleinsten kronkelt er een heus Kabouterpad door de bossen: een onwijs leuke doe-wandeling voor de allerkleinsten.

Dus noteer deze datum in de gezinsagenda en beleef zowel zelf, als samen met je (klein) kinderen, neefjes of nichtjes volop plezier! Meer informatie over alle activiteiten die er te doen zijn op deze dag lees je na op de website van Golfbaan Bentwoud

Direct inschrijven kan hier

Gerelateerd nieuws