Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

De Hooge Rotterdamsche viert 30-jarig bestaan.

Op zaterdag 23 maart wordt het zesde lustrum groots gevierd met een jubileumwedstrijd en een receptie voor leden en genodigden.

Later in het jaar zal de Golf3Daagse helemaal in het teken staan van het 30 jarig bestaan.

Op 2 mei 1989 is golfclub “De Hooge Bergsche“ opgericht als vereniging en als vaste bespeler van golfbaan “De Rottebergen” in Bergschenhoek. Sinds 1 januari 2014 is de naam van zowel de golfbaan als de golfclub gewijzigd in De Hooge Rotterdamsche.

De golfbaan is gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het mooie Rottemerengebied aan de noordkant van Rotterdam. U treft hier 18 zeer afwisselende en uitdagende holes. De golfclub heeft een bruisend verenigingsleven met 900 leden en een Business Club. De Hooge Rotterdamsche is lid van de NGF en is houder van de A-status. In de sfeervolle Brasserie van het clubhuis kan men genieten van een drankje en de uitgebreide menukaart. Bij mooi weer heeft men op het terras een prachtig uitzicht met de skyline van Rotterdam op de achtergrond.

Noemenswaardig is dat Joost Luiten als toenmalig aanstormend talent De Hooge Rotterdamsche als zijn homecourse had uitgezocht en dat ons lid Cynthia van der Zwet een Europees Amateurkampioen Golf voor lichamelijk gehandicapten is.

In het kader van dit lustrum is er dit hele jaar voor een goed doel gekozen, te weten Spieren voor Spieren.

Gerelateerd nieuws