Door: Jan Kees van der Velden
Banen, clubs & amateurs

De Glazen Bol (III)

Na twee speelronden komt er iets meer duidelijkheid en dat zal na zaterdag helemaal het geval zijn.

Dames

Poule 1

De kans is groot dat Eindhoven na deze speelronde alleen aan kop gaat. De Pan – nu mede-leider – is namelijk de ontvangende club en blijft op vier-uit-twee staan.
Eindhoven zal Amelisweerd verslaan, Houtrak klopt Almeerderhout en de Rosendaelsche is net te sterk voor het tweede van Noordwijk.

Poule 2

De Haagsche is nu de nummer een (met vier-uit-twee) en daar zal het team op blijven staan: de duinbaan in Wassenaar vormt het toneel van deze speelronde.
Noordwijk neemt de koppositie (voorlopig?) over door van Eindhoven 2 te winnen. Noord Nederland klopt De Semslanden in een noordelijke derby. Princenbosch verovert tegen Wouwse Plantage beide punten.

 

Heren

Poule 1

Op de baan van Houtrak – nu gedeeld leider – blijft concurrent De Hoge Kleij ongeslagen door Princenbosch te verslaan. De Noord Nederlandse komt van de hatelijke ‘nul’ af door van de Rosendaelsche te winnen en De Gelpenberg is net te sterk voor De Pan.

Poule 2

De Goyer wint op Noordwijk van Broekpolder. Eindhoven is te goed voor Almeerderhout en Grevelingenhout verslaat The Duke.

Alle uitslagen, standen en programma’s

 

Gerelateerd nieuws