Door: Redactie Golfersmagazine
Banen, clubs & amateurs

Blije gezichten op Amsterdam Golf Show

Dertiende editie trekt ruim tweeduizend liefhebbers naar Borchland

Net als bij de vorige editie was het schitterend weer in het weekend van de Amsterdam Golf Show. Dat het zwaartepunt van het evenement daardoor kwam te liggen op de activiteiten buiten, was te begrijpen, al was het ook in de expohal gezellig druk.

Bij de tientallen stands liepen bezoekers af en aan om koopjes te scoren, geinformeerd of geëntertaind te worden. Zo kon op de simulator een pro-am gespeeld worden tegen Reinier Saxton en Darius van Driel (laatstgenoemde verloor van een deelnemer door een hole in one...) en bezochten onder meer Maarten Lafeber en Jurrian van der Vaart de stand van Golfers Magazine voor een uitgebreide Q&A.

Drukte bij de simulator van Dutch Golf Company.

Buiten, op de drivingrange en oefengreen was het een komen en gaan van golfers die de nieuwste clubs wilden proberen, de strijd aanbonden om de longest drive of die zich een golfbal wilden laten fitten.

'Het was zeker een geslaagde editie met vooral veel tevreden mensen', aldus organisator Arthur Beerendonk. 'Er is geen golfevenement buiten het Open waar meer mensen op af komen. We kijken nu alweer uit naar de veertiende aflevering van de show.'

Golfers Magazine ontving tal van gasten, onder meer regelexepert Ingeborg Slikker (foto) 

Gerelateerd nieuws