Door: Persbericht Fotografie: Golfsupport
Banen, clubs & amateurs

Beat the Pro tijdens Amsterdam Golf Show

Tijdens de Amsterdam Golf Show zullen twee Nederlandse topspelers de strijd aangaan met de bezoekers bij de Greg Norman Beat The Pro

Het door het kledingmerk Greg Norman gesponsorde duo Darius van Driel en Reinier Saxton zullen respectievelijk op vrijdag van 13.00-15.00 uur en zaterdag van 11.00-13.00 uur op de simulator van Dutch Golf Company de derde hole van Aviara Golf Club spelen (Anne van Dam speelde hier vorige week en scoorde achtereenvolgend birdie-par-par-birdie).

Darius en Reinier spelen tegen vijf a tien bezoekers die zich ter plekke kunnen inschrijven. De vergoeding bedraagt 2 euro voor deelname (de bijdrage is voor Stichting Handigolf) en zowel de pro als de uitdagers krijgen ieder drie pogingen.

Degene die dichterbij de vlag eindigt dan de pro wint sowieso een mooie Greg Norman visor en degene die het dichtste bij ligt (maar altijd wel dichterbij dan de pro ) wint een polo.

De sessies duren ongeveer 15 minuten en er zullen dus meerdere wedstrijden achter elkaar kunnen worden verspeeld.

Men kan zich ter plekke aanmelden.

Na hun deelname aan de Beat the Pro komen de spelers naar de stand van Golfers Magazine om daar te praten over hun leven op tour, hun seizoen en wat verder ter tafel komt in de Q&A.

Andere gasten in de stand van Golfers Magazine zijn: Maarten Lafeber, Jurrian van der Vaart, Ronald Speijer en Ingeborg 'Pluis' Slikker.

Kaarten voor de Amsterdam Golf Show, die op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april wordt gehouden op Borchland in Amsterdam zijn gratis en kan je nu hier bestellen.

Meer informatie over het programma van de Amsterdam Golf Show en een overzicht van de standhouders vind je hier.

Gerelateerd nieuws