Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

ARUBA PRO-AM 2018

Voor de 23e keer vindt het Aruba International Pro Am Golftoernooi (24-26 augustus 2018) plaats op de golfbaan van Tierra del Sol Resort & Golf,

De constante passaatwind zorgt zowel voor uitdaging als voor plezier op deze baan, gelegen in de ruige natuur, met prachtige uitzichten op de vuurtoren van Aruba en de Caribische zee.

Professionele en amateur-golfers spelen samen in een tweedaags 36 holes-toernooi vol met cadeaus, prijzen en speciale evenementen.

Vanuit Nederland en België hebben zich 4 teams weten te plaatsen via kwalificatie toernooien die door het Arubaans verkeersbureau in Nederland waren uitgeschreven op The Dutch, Wouwse Plantage, Rinkven en de Palingbeek.

De aanwezigen professionals vanuit Nederland en België zijn; David Burnside, Mitchell Schoorl, Thibault Werbroeck en Thibaut Leys. Tevens speelt er een team van bekende Vlamingen, met Karl Vannieuwkerke, Tomasz Radzinski, Geert de Vlieger en Charlotte de Vos mee.

Tijdens dit evenement vindt er op 23 augustus ook een heuse wedstrijd der Lage Landen plaats op de Divi Links, de tweede golfbaan van het eiland in het hart van Eagle Beach. Deze smalle 9 holes baan heeft een eigen mix van schoonheid en simpelheid, maar met de altijd aanwezige wind maakt deze baan tot een ware uitdaging

Alle spelers verblijven ditmaal in Hyatt Regency Aruba Spa & Casino.

Ga voor meer informatie over golfen op Tierra del Sol Golfbaan en de Aruba Pro-Am naar deze site

 

Gerelateerd nieuws