Door: Redactie Golfersmagazine
Banen, clubs & amateurs

Amsterdam Golf Show: Op visite bij Golfers Magazine

19 en 20 april is Amsterdam/Borchland the place to be

Natuurlijk is er weer de razendsnelle huiskamerputt (20+ op de stimpmeter) waar mooie prijzen mee zijn te verdienen en ben je altijd welkom voor een praatje met de redactie, maar er is meer, zo komen er beide dagen meerdere gasten langs voor een interview, een Q&A, of een masterclass.

Wie je zoal mag verwachten?

Niemand minder dan bondscoach Maarten Lafeber bezoekt de huiskamer op zaterdag 20 april. Rond het middaguur schuift hij aan om te vertellen over de stand van zaken in het topamateurgolf. De afgelopen jaren kreeg hij de wind nogal eens van voren, maar de resultaten van de Nederlandse golfers lijken zijn gelijk te bevestigen. 

Jurrian van der Vaart, oud-professional, columnist Golfers Magazine en golfcourseconsultant, was al tijdens zijn spelersloopbaan bovenmatig geïnteresseerd in golfbaanarchitectuur. Hij vertelt over zijn passie voor golfcourses en waar een goede baan of hole aan moet voldoen.

Sinds de golfregels in januari aan werden gepast, lijken ze niet van de voorpagina's weg te slaan. Ingeborg 'Pluis' Slikker, referee en regelspecialist Golfers Magazine, weet alles over de golfregels, ook de nieuwe, en heeft daarnaast tal van prachtige regelanekdotes over haar tijd als internationaal referee. Met een beetje geluk kan ze ook eindelijk die slepende regeldiscussie van je beslechten. Zowel op vrijdag als op zaterdag is Pluis om een uur of 14.00 onze gast.

Reinier Saxton & Darius van Driel spelen allebei op de Challenge Tour. Wat zijn hun hoogtepunten tot nu toe en wat zijn hun dromen? Vlak voor het seizoen 2019 echt gaat beginnen praten ze je bij over wat er allemaal bij komt kijken om het te redden als playing professional. Darius van Driel komt vrijdag rond 13.00 op visite, Reinier Saxton zaterdag, ook rond 13.00 uur.

Iedere golfer pakt tijdens de ronde weleens zijn telefoon voor een baankiekje, maar wat moet je doen om een zo goed mogelijk resultaat te halen? Ronald Speijer, professioneel fotograaf voor onder meer Golfers Magazine, legt uit wat je moet doen om tussen de slagen door een zo mooi mogelijke foto te maken. Op vrijdag en zaterdag laat Ronald om een uur of 15.00 zien hoe het écht moet. 

 

(Hou onze website en social media kanalen in de gaten: de aanvangstijden kunnen wijzigen)

 

De Amsterdam Golf Show vindt plaats op  (Goede) vrijdag 19 april en zaterdag 20 april. Amstelborgh/Borchland is ook dit jaar de locatie van het evenement.

Kaartjes bestellen voor de Amsterdam Golf Show kan hier

 

Gerelateerd nieuws