Door: Persbericht
Banen, clubs & amateurs

Aftellen naar 4e Nationale Juniorgolf Kick-off

Samen met juniorgolf-minded partijen als GOLF RAAK! En PGA HOLLAND GOLFSIXES LEAGUE belooft het evenement dit jaar groter en leuker dan ooit te worden!

Zondag 10 maart, Golfbaan Bentwoud. Zet de datum maar vast in je agenda!

Dutch Kids Golf heeft zich vanuit een passie voor jeugdgolf de afgelopen 3 jaar ontwikkelt tot dé organisatie op gebied van jeugdgolf in Nederland. Zo organiseert Dutch Kids Golf verschillende wedstrijden: De US Kids Amsterdam & Düsseldorf Local Tour voor individuele jeugd en verschillende Family Tournaments waarbij jeugd met (groot) ouders de baan in kan. Binnen de eigen Dutch Junior Golf Academy worden trainingen gegeven onder het motto van talent naar topgolf. De breedte- en topgolfkampen zijn inmiddels een begrip en hebben menig beginnende en gevorderde golfer nog enthousiaster gemaakt voor de sport!

De Nationale JuniorGolf Kick-off is tot stand gekomen vanuit het idee dat er na de lange winter(training)stop een moment moet zijn waar de jeugd naartoe kan werken. Een FUN begin van het nieuwe wedstrijdseizoen. Blaadjes aan de bomen, schaapjes in de wei en een waterig zonnetje aan de hemel: het ideale moment om de ijzers uit het vet te halen en niet onder te binden maar op je rug te hangen en de baan in te gaan! Een toffe dag waarbij je met de hele familie naar buiten kunt. Er is voor elk niveau golfer iets te beleven:

* Voor de nog-niet golfende en beginnende jeugd is er het GOLF RAAK FUN circuit, met leuke spellen en stuiterende pro’s die nieuwe jeugd laat zien hoe ontzettend gaaf golf is. 

* PGA HOLLAND organiseert een GOLFSIXES warming-up wedstrijd: de leukste manier om als team te golfen voor beginnende jeugd met een max HCP 36. 

En natuurlijk een heuse US Kids intro wedstrijd voor alle jeugd vanaf 5 jaar met baanpermissie tot aan 18 jaar met een plus handicap (dat zijn zeg maar echt heel goede spelers). Zo kun je kennismaken met deze wedstrijd tour die vanaf 16 maart weer van start gaat met de allereerste Nederlandse jeugd open van 2019 op Golfbaan Stippelberg. 

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met meereizende (groot)ouders en andere familieleden. De hele dag door organiseert de Golf Academy van Bentwoud supergave clinics. Liever even een keertje rustig 9 holes lopen samen terwijl zoon- of dochterlief zich vermaakt bij een van de wedstrijden of het GOLF RAAK Funpark? Dat kan met een leuke korting. En ook aan de aller-allerkleinste broertjes en zusjes is gedacht: naast de baan loopt een geweldig leuk kabouterpad. Bij de caravan van de boswachters van Bentwoud vind je alle info en een gevulde kabouterrugzak met leuke opdrachtjes. 

Kom zondag 10 maart met al je vriend(innet)jes, buren, klasgenoten, hockeyteams en wie je nog kunt bedenken naar Golfbaan Bentwoud! Dan maken we er samen de allergaafste start van het nieuwe golfseizoen van!!

Meer informatie over deze allerbeste start van het nieuwe golfseizoen vind je op de site van dutchkidsgolf.

Meteen inschrijven kan natuurlijk ook.

 

Gerelateerd nieuws